Onderhouds Service Nederland
 Perfectie is onze standaard!

Slotenservice

Uw sleutels binnen laten liggen? Sleutel afgebroken of is het slot kapot? Onderhouds Service Nederland staat voor u klaar! 

Onze goed opgeleide medewerkers weten alles over sloten, hang- en sluitwerk en weten alle problemen rondom sloten voor u op te lossen. Ook geven wij graag advies op maat om uw woning te beveiligen tegen inbrekers. Onze ervaring leert dat het merendeel van de woningen in Nederland slecht beveiligd is, inbraken zijn aan de orde van de dag. Door u goed te laten adviseren omtrent het plaatsen van de juiste gekwalificeerde sloten, komen inbrekers uw woning of bedrijfspand niet meer binnen! 

Onderhouds Service Nederland geeft u graag advies over het zo veilig mogelijk maken van uw woning of bedrijfspand. Wij maken altijd geheel vrijblijvend een offerte voor u. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Waar kunt u aan denken bij slotenservice?

  • 24/7 deuren openen
  • Sloten repareren
  • Sloten vervangen
  • Inbraakpreventie                                                                                                                                                                      
  • Herstellen inbraakschade
  • Alle mechanische deur- en raambeveiliging


Kwaliteit

Onderhouds Service Nederland staat voor kwaliteit en daarom werken wij alleen met de beste merken op het gebied van sloten. Wij leveren onder andere: M&CDomNemefMauerLipsAssaAbloyEVVAAbusIntersteel en Hoppe


SKG keurmerk

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit is een onafhankelijke stichting die het SKG keurmerk uitbrengt. Dit is een keurmerk waarmee de inbraakveiligheid van hang- en sluitwerk in kaart wordt gebracht. Het SKG keurmerk is gericht op de sterkte en de duurzaamheid van hang- en sluitwerk. De kwaliteit wordt aangeduid met het aantal sterren op het product. Wij werken met sloten die het SKG keurmerk dragen.


Kerntrekken

Kerntrekken is een veel voorkomende manier van inbreken. Binnen 2 minuten staat de inbreker in uw woning of bedrijfspand. Door het plaatsen van beslag met kerntrekbeveiliging maakt u uw woning al vele malen veiliger. In onderstaand filmpje kunt u zien hoe gemakkelijk inbrekers in veel woningen binnen komen. 

Wilt u weten hoe inbraakveilig uw woning is? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.Spoed 24/7

Voor spoedsituaties zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Denkt u hierbij aan buitensluiting of inbraakschade. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bel 0184 - 772522 en u wordt buiten kantooruren direct doorverbonden naar de dienstdoende monteur.