info@onderhoudsservicenederland.nl 06-46552363

‘Bel OSN en het wordt geregeld!’

Dat is het motto van Onderhouds Service Nederland. Wij proberen klanten zoveel mogelijk te ontzorgen: het maakt niet uit hoe groot het probleem is, wij lossen het voor u op! 

Onderhouds Service Nederland heeft nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan. Niet voor niets luidt onze slogan: ‘Perfectie is onze standaard!’. Wij stoppen namelijk niet met onze werkzaamheden voordat we zeker weten dat het allemaal goed geregeld is. Onderhouds Service Nederland haalt met goed opgeleide medewerkers het beste uit iedere situatie. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het maken van een offerte. Zo kunnen wij samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. Daarbij vinden we persoonlijk contact dat we tijdens zo’n moment hebben, erg belangrijk!


Bij Onderhouds Service Nederland kunt u terecht voor


Al het denkbare wat onder onderhoud valt in uw huis is mogelijk bij OSN. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij nemen het beheer en onderhoud op ons. Dit niet alleen voor grote bedrijven maar juist ook voor kleine ondernemers, gemeenten, verenigingen en stichtingen

Uw sleutels binnen laten liggen? Sleutel afgebroken of is het slot kapot? Onderhouds Service Nederland staat voor u klaar! 


Wij hebben veel kennis in huis om u totaal te ontzorgen. Of het een kleine of een grote ingreep in of aan uw woning of bedrijfspand is, OSN staat voor u klaar! Heeft u werkzaamheden met leidingwerk, of werk aan de elektra? Bij OSN draaien we onze hand daar niet voor om.

Lekkage in uw woning of pand? Bij OSN detecteren wij deze lekken en dichten het lek. Vervolgens zorgen wij voor een keurige afwerking.

Het reinigen en controleren van daken en dakgoten is ook één van onze werkzaamheden. Maak een afspraak voor de mogelijkheden.

Bij OSN doen wij aan het controleren, smeren en afstellen van verschillende hang- en sluitwerken in uw woning of pand.

Heeft u last van houtrot? OSN detecteert dat voor u en herstelt het houtrot. Vervolgens werken wij dat netjes af met het nodige schilderwerk.

Last van schade door een storm of iets dergelijks? OSN kan snel ter plaatse komen om de schade te herstellen en netjes af te werken.

Helaas slachtoffer van inbraak? Bij OSN kunnen wij snel handelen om deze schade zo snel mogelijk op te lossen, waardoor u snel weer verder kunt.